Appartement à vendre

280000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11336990
Immoweb code : 11336990

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit prachtige appartement  (bj.2008) te koop in het hart van Waarschoot , gelegen op de eerste verdieping.  Met twee slaapkamers, een ruim terras, een garage en een gemeenschappelijke fietsenberging biedt deze woning alle comfort en gemak voor een modern stadsleven.

Het appartement straalt een energiezuinige sfeer uit, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, terwijl de goed ontworpen indeling zorgt voor een optimale benutting van de ruimte.

Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot het  leuke balkon , het zonnige terras ligt aan de achterzijde bereikbaar via de 2de slaapkamer.

De twee slaapkamers zijn comfortabel en rustgevend, perfect om in te slapen na een drukke dag. De badkamer is voorzien van een massagedouche  terwijl er ook een apart toilet aanwezig is voor extra gemak.

Daarnaast beschikt het appartement over 2 extra bergingen, een eigen garage , wat een luxe is in het centrum. Een gemeenschappelijke fietsenberging zorgt ervoor dat je fiets veilig en droog staat, ideaal voor wie graag de omgeving per fiets verkent.

Mis deze kans niet om te genieten van een modern dorpsleven in een energiezuinige woning op een toplocatie nabij verschillende winkels!

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Contacter