Appartement à vendre

299000€

2 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 11069921
Immoweb code : 11069921

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Recent appartement (81m²) voorzien van twee slaapkamers, prachtig terras en garage (optioneel bij aan te kopen) op toplocatie te Lint!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, terras, keuken, berging/technische ruimte, masterbedroom, gastenkamer, badkamer en garage (optioneel bij aan te kopen).

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal met gastentoilet. Deze biedt toegang tot de ruime, lichtrijke leefruimte met grote raampartijen en aansluitend de quasi-volledig geïnstalleerde en open keuken met kwalitatieve toestellen. Aan de keuken treffen we de ruime berging/technische ruimte met de CV-installatie van Vaillant en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De lichtrijke leefruimte is voorts nog voorzien van een prachtig en zonnig terras. Het slaapgedeelte is voorzien van een ruim en lichtrijke masterbedroom en een gastenkamer met mogelijkheden. Voorts is er nog de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Het appartement is voorts nog voorzien van een garage met sectionale poort en is optioneel bij aan te kopen.

Bijzonderheden:
- hoogwaardige afwerking
- geïsoleerd dak
- dubbele beglazing met PVC-profielen
- EK-conform
- gunstig EPC
- garage optioneel bij aan te kopen

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC 73 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter