Appartement à vendre

* 448704€

2 chambres

Immoweb code : 11362434
Immoweb code : 11362434
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het centrum van het bruisende Lochristi te Dorp-Oost, is men gestart met het nieuwbouwproject "Het Park" , gelegen op een toplocatie rechtover AD Delhaize. Het project is gelegen dichtbij talrijke winkels, handel, openbaar vervoer én ook het gekende buurtcentrum 't Fazantenhof. Het wooncomplex is ingedeeld in 5 residenties: Beuk, Eik, Wilg, Laurier en Linde met een prachtig aangelegde parktuin van maar liefst 5000 m2. De moderne nieuwbouwappartementen zijn ontworpen met oog voor stijlvolle hedendaagse architectuur alsook het gebruik van duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen.

BLOK A: RESIDENTIE BEUK: LAATSTE APPARTEMENT OP DE DERDE VERDIEPING !

Het appartement biedt een inkomhal met apart toilet. Verder is er een lichtrijke leefruimte gecombineerd met de eetruimte. De keuken is volledig ingericht volgens het nodige comfort en voorzien van kwalitatieve toestellen. Dankzij de grote raampartijen en open keuken heeft het een zeer ruimtelijk gevoel met aansluitend terras. Naast de keuken is een bergruimte aanwezig. De strak ingerichte badkamer biedt een dubbel lavabomeubel en een inloopdouche. Tot slot zijn er 2 volwaardige slaapkamers aanwezig.

Samen met de aankoop van het appartement, is er de mogelijkheid om een ondergrondse garage met geautomatiseerde poort of een open staanplaats aan te kopen.

Dankzij de zeer energieneutrale installaties zal er beschikt worden over een e-peil van maximaal

Contacter