Appartement à vendre

* 339000€

1 chambre 88 mètres carrés

Immoweb code : 10658679
Immoweb code : 10658679
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
88 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime en stijlvolle 1-kamer appartement, gelegen in Pellenberg/Lubbeek, vormt een unieke kans in de vastgoedmarkt. Met een indrukwekkende oppervlakte van 88m2, aangevuld met een aangenaam terras van 7m2, biedt het een luxueuze en comfortabele leefruimte. Op dit moment is het appartement ingericht als een grote, open woonkamer met een geïntegreerde keuken, die badend in het licht een gevoel van ruimte en openheid geeft. Deze opzet biedt echter flexibiliteit; kopers hebben de mogelijkheid om een tweede slaapkamer toe te voegen. Dit maakt het appartement ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een woning die kan meegroeien met hun veranderende behoeften.

De luxe afwerking, die nog door de koper te kiezen is, is een bijkomend voordeel. Dit biedt de unieke kans om het interieur geheel naar eigen smaak vorm te geven, of men nu kiest voor een strakke, moderne look of een meer traditionele, warme stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos en verzekeren een woning die perfect aansluit bij persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed toegankelijk gebouw, bereikbaar via een lift. Het combineert het gemak van wonen in een stedelijk gebied met de rust en schoonheid van een residentiële wijk. Dit maakt het appartement niet alleen een aantrekkelijke woonplek, maar ook een waardevolle investering voor de toekomst.

Ce bien fait partie du projet Ganzendries 8

Contacter