Appartement à vendre

* 597000€

3 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 10658687
Immoweb code : 10658687
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
175 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit penthouse appartement in Pellenberg/Lubbeek is een ware parel op de vastgoedmarkt, ideaal voor zij die op zoek zijn naar ruimte, comfort en luxe. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 175m², biedt dit appartement ruimte en vrijheid. Het bestaat uit drie stijlvolle kamers, elk met een unieke, serene uitstraling die rust en comfort uitademt.

Het hoogtepunt is ongetwijfeld het ruime terras van 16m², perfect voor ontspannende avonden of om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Vanuit dit terras heb je een prachtig, onbelemmerd uitzicht dat bijdraagt aan de algehele sfeer van luxe en rust.

De afwerking van het appartement is van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor detail en vakmanschap. Kopers hebben de unieke kans om hun persoonlijke touch toe te voegen door zelf de luxe afwerkingen te kiezen, waardoor elk aspect van het interieur naar eigen smaak kan worden vormgegeven. Dit biedt een uitzonderlijke gelegenheid om een echt droomhuis te creëren, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Dit appartement combineert een moderne, elegante stijl met comfort en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve woongelegenheid in Pellenberg/Lubbeek. De combinatie van ruimte, luxe afwerking en de mogelijkheid tot personalisatie maakt dit penthouse een uniek en begerenswaardig object op de vastgoedmarkt.

Ce bien fait partie du projet Ganzendries 8

Contacter