Appartement à vendre

198000€

1 chambre 73 mètres carrés

Immoweb code : 11248017
Immoweb code : 11248017

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
73 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Volledig vernieuwd schitterend appartement op de tweede verdieping, gelegen op de winkelstraat de Pauwengraaf, vlakbij shoppingcentra, supermarkten, bouwmarkten en vlakbij scholen. In het pand is werkelijk alles nieuw: het dak, de tussenvloeren, de gemeenschappelijke trappenhal en inkomdeur. Het appartement zelf is ook gloednieuw: nieuwe ramen, nieuwe vloeren, nieuwe plafonds, vernieuwde muren, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe centrale verwarming op aardgas, nieuwe sanitaire leidingen, nieuwe elektrische installatie (met ruime voorziening aan stopcontacten!), videofoon … .
Het appartement is 78m² groot en beschikt over een aangenaam terras van 7m² palend aan de keuken. De slaapkamer is gelegen op de duplex-etage en is voorzien van inbouwkasten.
Zeer goed EPC-cijfer: 108 kWh/m².
Het volledige appartement is nieuw geverfd, is volledig voorzien van ingebouwde verlichting, rookmelders zijn aanwezig, inbouwkast in de wasplaats ...

Dit is werkelijk een PARELTJE voor wie dadelijk wenst in te trekken!

TWEEDE VERDIEPING
- Woonkamer: (3,81 / 4,40 m x 5,90 m = 24 m²) – leefkamer met ramen op de voorgevel – plafond voorzien van inbouwspots - tegelvloer in parket-motief - videofoonbediening (merk Entrya) – thermostaat (Honeywell Home).
- Open keuken: (2,82 m x 3,61 m = 10 m²) – goed ingerichte aanbouwkeuken – greeploze witte onder- en bovenkasten met zwart granieten werkblad – ruim voorzien aan laden en bovenkasten – vaatwasmachine – inox spoelbak met eengreeepsmengkraan – c

Contacter