Appartement à vendre

Faire offre à partir de 299500€

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 11374988
Immoweb code : 11374988

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Maak een afspraak via onze digitale agenda: Maak hier uw afspraak Of contacteer Ivory via [email protected] of telefonisch via het nummer +32 (0)15 79 05 50.

Dit goed onderhouden 2 slaapkamerappartement, gelegen op de eerste verdieping in het centrum van Machelen, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een woning met een solide basis en energiezuinige kenmerken.

Bij binnenkomst valt de functionele indeling op, met een ruime woonkamer die naadloos overgaat in de keuken. Grote ramen bieden nog steeds natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de omgeving.

De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte en hebben toegang tot het terras. Een badkamer, een apart toilet en een grote berging dragen bij aan het comfort van het appartement.

Extra opslagruimte is te vinden in de kelder, wat handig is voor het opbergen van persoonlijke spullen.

Met zijn centrale ligging zijn alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar, waardoor dit appartement een praktische optie is voor zowel professionals als gezinnen.

Mis deze kans niet om te wonen in een goed onderhouden appartement met energiezuinige eigenschappen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

BIJZONDERHEDEN:

      <

Contacter