Appartement à vendre

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 8025649
Immoweb code : 8025649

Aperçu

2 chambres
83 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit unieke woonproject in het centrum van Marke is van 3 markten thuis. Zowel op het vlak van Appartementen, Eengezinswoningen als naar Zorgwoningen is er een mooi aanbod in de breedte dat inspeelt op de noden deze tijd met betaalbaar woonplezier voor jong en oud.

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager... Hier wordt een groene buurt gecreëerd waar de 3 woonvormen in harmonie door elkaar zijn geweven, verkeersarm en een zeer fijne woonomgeving voor jong en oud.

Het project telt 15 lichte en ruime appartementen bestaande uit zowel 2- of 3- slaapkamer appartementen, vanzelfsprekend met mooie zonnige terrassen en een uitermate hoogstaande enmoderne afwerking. Ook garages en extra bering maken deel uit van dit mooie pakket en gegarandeerd voor elk wat wils. Prijzen van de appartementen vertrekkende vanaf 165.900euro (excl. kosten) en groottes van 66 tot 115m².

Klinkt dit als muziek in de oren of benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden. Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. De maquette bij ons op kantoor zal u reeds een duidelijk 3d beeld geven van hoe het totale project er in werkelijkheid zal uit gaan zien, dus aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.

Meer "look en feel" rond dit project, neem dan een kijkje op de Projectwebsite : www.groenwest.be

Contacter