Appartement à vendre

300000€

2 chambres 60 mètres carrés

Immoweb code : 11086012
Immoweb code : 11086012

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
60 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een gebouw met vier appartementen en is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat op wandelafstand van het centrum van Mechelen. Het appartement werd in 2018 volledig gemoderniseerd.

Indeling: een inkomhal; twee slaapkamers die beide uitkomen op het terras; badkamer met twee wastafels en een inloopdouche; een apart toilet; woonruimte met open keuken en aparte ruimte voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een berging en een autostaanplaats in een gedeelde garage in het gebouw. In deze garage is er ook voldoende plek voor fietsen. Het terras ligt aan de achterzijde van het gebouw aan de zuidkant en is zonovergoten bij mooi weer.

Door de kleinschaligheid van het gebouw, is er geen syndicus en zijn de gedeelde kosten beperkt. Er is geen lift in het gebouw.

Het appartement heeft een Mobiscore van 9,5. Het appartement bevindt zich op enkele minuten wandelen van het station Nekkerspoel en een kleine 10 minuten fietsen van het station in Mechelen centrum. Er zijn verschillende supermarkten in de buurt en op een kwartier wandelen sta je op de Grote Markt. Ook de bioscoop, de Nekker, het Mechels Broek, … bevinden zich op een kleine 10 minuten (of minder) fietsen van het appartement.

Bepaalde meubels kunnen eventueel worden overgenomen.

Kijkdagen op: 28 januari (hele dag), 31 januari (namiddag) en 4 februari (hele dag).

Interesse? Neem dan zeker contact op via: [email protected]

Contacter