Appartement à vendre

345000€

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 11263771
Immoweb code : 11263771

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
UNIEK APPARTEMENT ONDER REGISTRATIERECHTEN!

Dit appartement is gelegen in een rustige straat op een boogscheut van het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Het terras en de slaapkamers kijken uit op de Kruidtuin. Wie s'avonds toch nog even de stad in wil trekken heeft aan keuzemogelijkheden geen gebrek en dit alles op wandelafstand!

Het appartement is onderdeel van een goed beheerde residentie met 8 woongelegenheden. Het gebouw werd opgetrokken in 1963 en dat voel je aan de grote ruimtes. De vernieuwde verwarmingsketel, vloerisolatie, dubbele beglazing en renovatie van de voorgevel zijn voorbeelden van recente energetische investeringen waardoor het EPC gedaald is naar label-B.

Het appartement werd bijzonder kwalitatief en smaakvol afgewerkt. De living, hal en slaapkamers werden voorzien van een prachtige eiken parket. De badkamer werd volledig onder handen genomen en uitgerust met een uitgetegelde inloopdouche, badkamermeubel (notelaar). De aardetinten stralen rust en klasse uit.

Ook de keuken werd grondig aangepakt. Deze werd geëquipeerd met alle toestellen om je culinaire ambities te kunnen waarmaken.
Het appartement beschikt over een ingebouwde kast waar voorzieningen zijn getroffen voor een wasmachine en droogkast. Daarnaast is er nog een handige opbergruimte en 2 ruime slaapkamers.

Tenslotte is er nog een extra bergruimte en een parkeerplaats in de garage. De prijs van de parkeerplaats bedraagt €25.000.

Voor vragen of bezoek - 0497 308 312

Contacter