Appartement à vendre

210000€

1 chambre 57 mètres carrés

Immoweb code : 11298333
Immoweb code : 11298333

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
57 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Stap binnen in de perfecte woonst als u op zoek bent naar uw eerste woonst of als investering/business. Een sfeervol appartement van 57m² met veel lichtinval en waarbij elke vierkante meter optimaal benut werd.

Bij het betreden van het appartement (volledig gerenoveerd in 2008 in een voormalig bankgebouw van 1990) komt u terecht in een handige inkomhal met technische aansluitingen die leidt naar de (open) slaapkamer. Verder in de nachthal treft u de badkamer aan met douche, toilet en wastafel. Aansluitend situeert zich de leefruimte met prachtig wijds zicht over de stad. De keuken is geïnstalleerd en maakt deel uit van de woonkamer. Via de leefruimte kan u zich begeven naar het zuid georiënteerd terras, waar het heerlijk vertoeven is op mooie dagen. Het appartement wordt compleet gemaakt door de autostaanplaats in de ondergrondse parkeergarage, die optioneel bij aan te kopen is voor 20.000 euro.

De centrale ligging van dit appartement, met vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabij de autostrade E19 Brussel - Antwerpen, is een echte troef voor deze buitenkans.

Kortom, wees er zéér snel bij!

Extra's:
- EPC: 228 kWh/m²
- Elektriciteit conform
- Afgesloten fietsenstalling in de ondergrondse garage
- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag / Geg. opp zijn indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 080

Contacter