Appartement à vendre

219000€

2 chambres

Immoweb code : 11314894
Immoweb code : 11314894

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Appartement gelegen op de 3° verdieping van een appartementsgebouw met veertien verdiepingen. Het appartement bestaat uit inkomhal met vestiairekast, woonkamer, open keuken, nachthal, badkamer, twee slaapkamers en terras. Ondergronds is er een kelder van 2 m², een openlucht staanplaats voor de inkomdeur en een gemeenschappelijke fietsenberging.
De eigendom is aangesloten op de openbare nutsleidingen van water, elektriciteit, telefoon, distributie en riolering. Er is centrale verwarming op stookolie. De verwarmingsketel is gemeenschappelijk voor alle appartementen en elke radiator is uitgerust met een warmteteller.
De vernieuwde keuken beschikt over ingebouwde kasten met vaatwasmachine, dubbele afwasbak, oven, microgolf oven, ijskast, keramische kookplaat en dampkap.
De badkamer beschikt over een ligbad, een toilet en een lavabo.
In de inkomhal is er een ingebouwde vestiairekast.
Het appartementsgebouw beschikt over een dubbele lift en een trap in granito. Er is een elektrisch bediende sectionaalpoort aan de inrit van het garagecomplex.
Er is een zonnetent aanwezig + een screen in de slaapkamer voor de warmte. Er is ook een mobiele airco aanwezig die inbegrepen is bij de verkoop.
Het appartement is momenteel verhuurd. De huurder wil het graag verder huren dus ideaal als investering, indien gewenst.

Contacter