Appartement à vendre

219000€

1 chambre 68 mètres carrés

Immoweb code : 11342734
Immoweb code : 11342734

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
68 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Studio

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar jouw nieuwe thuis of een goede investering? Dan is dit knusse appartement gelegen in hartje Mechelen, tussen de botermarkt en het stadhuis, precies wat je zoekt! Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en praktisch stadsleven. Bovendien kunnen de meubels blijven staan (welke quasi nieuw zijn en een waarde van ongeveer 5000 euro hebben), wat betekent dat u direct kan genieten van uw nieuwe thuis zonder zich zorgen te hoeven maken over het regelen van een verhuis.
Op wandelafstand vindt u een overvloed aan winkels, scholen en restaurants waardoor het gemak van het stadsleven binnen handbereik is.
Met nabijheid van hogescholen en openbaar vervoer, kandit appartement ook de perfecte uitvalsbasis zijn om te genieten van het studentenleven.
U komt binnen via de inkomhal welke u toegang geeft tot de slaapkamer, bergruimte, badkamer en leefruimte. De leefruimte, met aansluitend de keuken, geniet van veel zonlicht dankzij de grote ramen. Er is recent een nieuwe boiler geplaatst welke een positieve invloed heeft op het EPC.


Mis deze unieke kans niet voor je nieuwe woning of om te investeren in een rendabel appartement in het centrum van Mechelen. Neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] of +32 470 11 56 80 voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen!

Contacter