Appartement à vendre

* 285000€

2 chambres 66 mètres carrés

Immoweb code : 11207899
Immoweb code : 11207899
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
66 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Residentie Corneel – Merelbeke

REEDS 2 APPARTEMENTEN VERKOCHT!

In het centrum van Merelbeke bevindt zich Residentie Corneel, een kleinschalig nieuwbouwproject dat een divers aanbod aan appartementen omvat. Variërend van compacte één-slaapkamerappartementen tot comfortabele 2 of 3 slaapkamerappartementen, waarvan de bovenste verdiepingen duplex zijn. De gunstige locatie, in het hart van Merelbeke, biedt directe toegang tot een scala aan voorzieningen zoals winkels, cultuur, supermarkten, recreatieve en sportfaciliteiten, allemaal op loopafstand.
Naast de strategische ligging benadrukken de appartementen ook duurzaamheid, met een focus op een beperkte ecologische voetafdruk en energiezuinigheid. Deze efficiënte wooneenheden bieden niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor de bewoners, zowel op het gebied van maandelijkse energiekosten als persoonlijk comfort.
Wat betreft de afwerking, zijn er mooie budgetten gereserveerd voor keukens, vloerbekleding en sanitaire voorzieningen. Kopers worden uitgenodigd om deze materialen zelf te kiezen in de betreffende showrooms, waardoor een persoonlijke touch aan het appartement wordt toegevoegd.
Enkele hoogtepunten van Residentie Corneel zijn onder andere de beschikbare parkeermogelijkheden, de kwalitatieve afwerkingen, de beperkte omvang van het gebouw voor een gemeenschapsgevoel, en de diverse keuze aan appartementen. Bovendien wordt het project geposition

Contacter