Appartement à vendre

199000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11372175
Immoweb code : 11372175

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en kelderberging!

Ligging: Dit appartement is gunstig gelegen in Merksem. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Minister Delbekelaan in Merksem vinden we dit instapklaar appartement te koop op de tweede verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal die op zijn beurt toegang verleend tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef - en eetruimte met aansluitend de keuken. Via de leefruimte krijg je toegang tot de eerste slaapkamer achteraan. Deze kamer heeft ensuite een douchekamer met lavabo. Verder nog de tweedeslaapkamer en de tweede badkamer. Deze is voorzien van een bad/douche combinatie, lavabo en toilet. Tot slot nog een private kelderberging.

Bijzonderheden

- Kelderberging
- Instapklaar
- EK conform

Oppervlakte 80m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter