Appartement à vendre

159000€

1 chambre 76 mètres carrés

Immoweb code : 11372185
Immoweb code : 11372185

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zéér charmant appartement met 1 slaapkamer op centrale locatie!

Ligging: Dit instapklaar appartement is zeer centraal en gunstig gelegen nabij de Bredabaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Sint-Lutgardisstraat in Merksem vinden we dit appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. We betreden het appartement via de leef- en eetruimte. Aansluitend de half open keuken. De keuken is geïnstalleerd met een ingebouwde koelkast, oven, dampkap en gasvuur. Naast de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een douche, lavabo en aansluiting voor was& droog. De badkamer beschikt ook over een aparte opbergkast en gastentoilet. Vooraan bevindt zich de gezellige slaapkamer. Tot slot is er nog een kelder aanwezig.

Bijzonderheden

- Toplocatie!
- Charmant appartement
- Asbestvrij
- Dak conform huidige normen

Oppervlaktes zijn indicatief

Opp cfr. EPC

P-score
B
G-score
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter