Appartement à vendre

199000€

1 chambre 58 mètres carrés

Immoweb code : 11353089
Immoweb code : 11353089

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
58 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Nieuwbouw: af te werken ENERGIEZUINIG Duplex 1 slaapkamer a…

Welkom bij dit prachtige nog verder af te werken duplex nieuwbouwappartement gelegen in het bruisende hart van Middelkerke. Met zijn moderne architectuur en strategische ligging biedt dit appartement het perfecte toevluchtsoord aan de Belgische kust.

De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De aangrenzende open keuken is voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Op de benedenverdieping is er naast een handige (was)berging ook een volledig zuidgericht terras.

De bovenverdieping herbergt de ruime slaapkamer met aangrenzende zeer ruime badkamer die voorzien is voor bad én douche. Er is een apart gastentoilet beneden en een tweede toilet in de badkamer boven.

Dit duplex appartement biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een ideale locatie. Op slechts een steenworp afstand vindt u het levendige centrum van Middelkerke, met zijn gezellige restaurants, winkels en recreatieve voorzieningen. Bovendien bevindt het strand zich op wandelafstand, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de frisse zeelucht en het geluid van de golven.

Met zijn combinatie van moderne luxe en een centrale ligging is dit nog af te werken duplex nieuwbouwappartement de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonst aan de Belgische kust.

Verkoop onder BTW-stelsel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezoek op [email protected] of 0499 74 89 74.

TROEVEN
*Toplocatie
*Nieuwbouw, ma…

Contacter