Appartement à vendre

268500€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11156355
Immoweb code : 11156355

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek uw ideale thuis in het hart van Minderhout! Dit ruime appartement van 105 m² met 2 slaapkamers en een aangenaam terras biedt u alle comfort. Gelegen op een centrale, gunstige locatie, is dit appartement een uitstekende investeringsmogelijkheid of ideaal voor de jonge starter(s).

Betreed het appartement via de inkomhal, met apart toilet. Deze leidt naar de lichtrijke woonkamer met aangrenzende keuken. Een trap brengt u naar de bovenverdieping met twee slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Het appartement beschikt over een aangenaam terras achteraan.

Er is een autostaanplaats inbegrepen in de vraagprijs. Daarenboven heeft u ook nog de mogelijkheid om een aparte, afgesloten garagebox aan te kopen voor €20.000.

Dit appartement biedt de ideale uitvalsbasis voor uw verplaatsingen, zowel per auto, fiets als met het openbaar vervoer. De centrale ligging zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. 

?Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op met ERA NOORD via 03 314 81 91 om een bezoek te regelen en ontdek het potentieel van dit ruime appartement in Minderhout. Nieuw appartement? Zo gevonden.

Contacter