Appartement à vendre

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 10940821
Immoweb code : 10940821

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Perfect onderhouden gelijkvloers appartement, gelegen te Acaciastraat 28/1 in Mol. Winkels, scholen, openbaar vervoer,.... bevinden zich in de rechtstreekse omgeving. Het appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Mol en heeft een goede bereikbaarheid dankzij de Zuiderring naar zowel Lommel als Geel.

Het appartementsgebouw beschikt over 2 wooneenheden en voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw. Buiten twee garages beschikt het gelijkvloers appartement nog over een extra troef, een gemeenschappelijke tuin van circa 18 meter breed op 55 meter diep (circa 10 are).
Ideaal voor de kandidaat-koper met groene vingers!

Bij het betreden van het appartement bevinden we ons in de ruime inkomhal. Deze biedt toegang tot de badkamer, de twee slaapkamers, het gastentoilet en de leefruimte.
De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement, hierdoor is rust gegarandeerd. De badkamer beschikt over een douche, een badmeubel en aansluitingen voor wasmachine of droogkast.
De leefruimte beschikt over voldoende lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De leefruimte is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte met daaropvolgend een overdekt terras.
De keuken bevindt zich aansluitend de leefruimte en beschikt over een elektrisch fornuis, een dampkap, een dubbele wastafel, en voldoende opbergkasten.

Achter het appartementsgebouw bevinden zich twe

Contacter