Appartement à vendre

4 chambres 192 mètres carrés

Immoweb code : 10940822
Immoweb code : 10940822

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
192 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een uiterst gunstige ligging te Mol, op een boogscheut van het centrum, station, scholen, diverse kleinhandelszaken en de Zuiderring,... bevindt zich dit ruim duplex-appartement.

Het appartementsgebouw is ingeplant op een perceel van ca. 17 are 61 centiare en beschikt over 2 wooneenheden en een gemeenschappelijke tuin van circa 18 meter breed op 55 meter diep (circa 10 are). Het duplex-appartement biedt tevens de mogelijkheid tot cohousing/kangeroewoning, gezien beide verdiepen ingericht zijn als volwaardige appartementen met ieder zijn aparte aansluitingen en voorzieningen (water, elektriciteit,..). Ieder appartement is bereikbaar via de gemeenschappelijke inkomhal/trappenhal.

Gezien het duplex-appartement is opgedeeld in twee volwaardige appartementen (vergund als één geheel), is de indeling identiek en als volgt:

Bij het betreden van de appartementen bevinden we ons in de ruime inkomhal. Deze biedt toegang tot de badkamer, de twee slaapkamers, het gastentoilet en de leefruimte met open keuken. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement, hierdoor is rust gegarandeerd. De badkamer beschikt over een douche, een badmeubel en aansluitingen voor wasmachine of droogkast. De leefruimte beschikt over voldoende lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de zijkant en voor- en achterzijde. De leefruimte met open keuken is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte met daaropvolgend een

Contacter