Appartement à vendre

329000€

3 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11076595
Immoweb code : 11076595

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Geniet van een echt "luxe gevoel" met een prachtig uitzicht op de omringende bomen en het historische fort, en dit allemaal terwijl je toch zeer dicht bij alle voorzieningen van Mortsel bent.
Dit ruime, totaal nieuw 3-slaapkamerappartement mét fantastisch uitzicht vinden we terug in de buurt van het bruisende centrum van Mortsel op de eerste verdieping van een klein gebouw (bestaande uit 3 appartementen).
Het volledige gebouw ondergaat momenteel een doorgedreven totaalrenovatie en wordt volgende maand einde mei volledig nieuw opgeleverd. Het appartement is ontworpen om te voldoen aan al jouw wensen en behoeften: geniet van het extreem luxueuze interieur en de stijlvolle afwerking, waarbij aan alles is gedacht. Van de moderne keuken tot de ruime woon- en slaapkamers, dit appartement biedt alle ruimte die je nodig hebt.
De energie-efficiëntie van dit appartement is één van de grootste voordelen. Dankzij de geïntegreerde warmtepomp en zonnepanelen is dit appartement bijna energie-neutraal, wat resulteert in zeer lage energiekosten. De fantastische keuken en zalige wellness-badkamer stralen op elk vlak kwaliteit en luxe uit.

Bijzonderheden:
- Volledige totaalrenovatie (1ste gebruiker!),
- grenzend aan het fort van Mortsel,
- Super Energie -efficiënt : A-label!!
- Topligging,
- zeer luxueuze kwalitatieve top afwerking: overal (visgraat!) parket, zonnepanelen, warmtepomp,...


Maak nu snel een afspraak voor een bezichtiging via [email protected] of 03/501.64.27

Contacter