Appartement à vendre

229000€

2 chambres 77 mètres carrés

Immoweb code : 11305378
Immoweb code : 11305378

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
77 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerd appartement (77m²) voorzien van twee slaapkamers en terras op toplocatie te Mortsel, ideaal voor jonge starters of als investering!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, berging, leefruimte, keuken, masterbedroom, terras, gastenkamer, terras, badkamer en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Zo komt u terecht in de ruim en lichtrijke leefruimte met aansluitend de open, gerenoveerde en de quasi--volledig geïnstalleerde keuken. Via de hal komt u in het slaapgedeelte van het appartement met een masterbedroom en gastenkamer die beiden toegang hebben tot een terras. De badkamer is voorzien van een bad-in-douche combinatie en wastafel. Het appartement is tevens nog voorzien van een kelderberging.

Kortom: Gerenoveerd appartement (77m²) biedt tal van mogelijkheden voor jonge starters of als investering op toplocatie te Mortsel.

Bijzonderheden:
- toplocatie
- dubbele beglazing HR
- twee terrassen
- gunstig EPC

EPC: 232 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigend

Contacter