Appartement à vendre

377000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11317222
Immoweb code : 11317222

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
KIJKDAG - Zaterdag 18 mei, uitsluitend op afspraak.

Stap binnen in de ultieme belichaming van modern wonen met deze prachtig gerenoveerde woning! Dit ruime appartement baadt in natuurlijk licht en biedt een weelderige leefomgeving. Gelegen aan de grens van Edegem en Mortsel, met directe toegang tot openbaar vervoer richting het centrum van Antwerpen, winkels en scholen. Geniet van de luxe van hoogwaardige materialen en een open keuken. Met een energie-efficiëntieklasse A en bijbehorende zonnepanelen is duurzaamheid gegarandeerd en worden de maandelijkse kosten beperkt. Bovendien is het appartement uitgerust met een videofoon. Welkom thuis, waar comfort en stijl in perfecte harmonie samenkomen!

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping, beschikt verder over twee ruime slaapkamers en een prachtige badkamer met inloopdouche en ingebouwde kranen. Buiten is er een terras op het zuidwesten voor heerlijke buitenmomenten. Voor wie nog meer groen zoekt, ligt het Domein Hof ter Linden in de directe nabijheid.

Kortom, dit appartement heeft alles waar u van kunt dromen en is klaar om in te trekken!Verkoop onder registratierechten (3% of 12%)

Voor aanvullende informatie over een specifiek appartement of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen met Sebastiaan via e-mail: [email protected] of telefonisch via 0494.64.44.04.

Neem ook gerust een

Contacter