Appartement à vendre

229000€

2 chambres 70 mètres carrés

Immoweb code : 11328250
Immoweb code : 11328250

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime appartement is gelegen in de bruisende stad Mortsel en is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woonplek. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en werd volledig gerenoveerd in 2012, waardoor het voldoet aan alle hedendaagse eisen en comfort biedt.

Met een bewoonbare oppervlakte van 70.00 vierkante meter en een EPC-waarde van 222.00, is dit appartement ideaal voor een klein gezin of een stel dat op zoek is naar een comfortabele woonruimte.

Het appartement is gerenoveerd in 2012 en beschikt over een energielabel C, wat betekent dat het goed geïsoleerd is en energiezuinig is.
De lichte en ruime woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de omgeving, daarenboven is er een gezellige gashaard aanwezig. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te dineren.

De badkamer is modern en beschikt over een douche, bad en een wastafel. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig.

Dit appartement is ideaal gelegen, dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Kortom, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf in Mortsel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek!
Tim Van Campenhoudt
0483 60 60 60
[email protected]

Contacter