Appartement à vendre

198000€

2 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 11339432
Immoweb code : 11339432

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
91 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim appartement (91²) voorzien van twee slaapkamers en terras, biedt tal van mogelijkheden, op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op centrale ligging te Mortsel op wandelafstand van de terminus, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, terras, gastenkamer, badkamer en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal voorzien van gastentoilet. Deze geeft u toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de deels-geïnstalleerde keuken met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De hal biedt u toegang tot het slaapgedeelte van het appartement. Met een ruime masterbedroom, deze geeft uit op het gezellige terras, en een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van een douche-in-bad, wasmeubel en toilet. Het appartement is momenteel verhuurd dus is ideaal als opbrengsteigendom!

Kortom: Ruim appartement (91m²) op toplocatie te Mortsel, ideaal voor starters of als investering!

Bijzonderheden:
- ruim appartement
- dak geïsoleerd 2021
- dubbele beglazing met PVC-profielen
- kelderberging
- terras

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 377 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter