Appartement à vendre

289000€

4 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11314585
Immoweb code : 11314585

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
250 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen duplexappartement met 4 slaapkamers in het centrum van Nijlen.

Dit duplexappartement bevindt zich in het centrum van Nijlen, gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, scholen en diverse winkels.

Bij het betreden van het appartement wordt je door de hal naar de ruime leefruimte geleid. Aangezien het een hoekappartement is geniet deze ruimte van overvloedig natuurlijk licht. De volledig ingerichte keuken biedt diverse mogelijkheden om de ruimte naar eigen wens aan te passen. Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste badkamer met een enkel lavabomeubel en een bad. Hiernaast is er ook een bureauruimte voorzien.
Via de trap kom je op de tweede verdieping waar je 4 ruime slaapkamers terugvindt. De tweede badkamer is uitgerust met een enkele lavabo, toilet en bad. Daarnaast beschikt deze verdieping over een wasplaats.
Een extra pluspunt is de ruime polyvalente ruimte /atelier, die veelzijdig ingericht kan worden.

m² cfr EPC
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter