Appartement à vendre

385000€

2 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11325346
Immoweb code : 11325346

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
108 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim appartement op TOP locatie in het centrum van Nijlen met 2 slaapkamers en 2 terrassen!

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en is ingedeeld als volgt: inkomhal met ingemaakte vestiairekast, apart toilet, ruime en lichtrijke leefruimte, volledig ingerichte open keuken, praktische berging, 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche. Ondergronds beschikt het appartement over een privatieve kelderberging die extra opbergruimte biedt.

De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in het appartement. Via het schuifraam in de leefruimte is er toegang naar een gezellig terras vooraan. Achteraan is er nog een 2de ruim terras van +/- 25m² waar het aangenaam vertoeven is.

Het appartement heeft een gunstige EPC waarde 60 kWh/m²jaar of label A, en is voorzien van: vloerverwarming, warmtepomp, ventilatietype C, airco,…

Er bestaat de mogelijkheid om een ruime gemetste garagebox met sectionale poort bij aan te kopen, prijs €25 000. Deze garagebox bevindt zich achteraan het gebouw (gelijkvloers) en is voldoende ruim om bv. ook fietsen in te plaatsen.

Aangenaam appartementsgebouw met 4 appartementen en een handelspand gelijkvloers. Lift in het gebouw aanwezig.

Gelegen in centrum van Nijlen, op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer!

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse bel 015 33 93 33.

Contacter