Appartement à vendre

429000€

4 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 11304317
Immoweb code : 11304317

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinig en ruim appartement met multifunctionele ruimte achteraan
Dit uniek appartement met een bewoonbare opp. van 151m² bevindt zich in een kleine mede-eigendom van 2 entiteiten, dateert van 2002 en biedt verschillende mogelijkheden.
Ideaal voor personen die op zoek zijn naar een plaats voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep, nood hebben aan een bureel/kantoor of graag ruimer wonen met terras en tuin.

Beschrijving: U betreedt het appartement met de trap en komt toe in de lichtrijke leefruimte dewelke centraal ligt en toegang geeft tot de overige ruimtes. Langs de keuken vindt u de eetkamer, die net zoals de leefruimte doorgang geeft naar het ruime terras (120m²). De eerste verdieping is tevens voorzien van 2 slaapkamers, een berging/dressing en een badkamer. Via de trap komt u tot de zolderruimte die kan dienst doen als extra slaapkamer/hobbyruimte en waar tevens een douchekamer aanwezig is.

Het terras geeft toegang tot de privatieve tuin met multifunctioneel bijgebouw. Het ingericht bijgebouw heeft ca. 40m² bewoonbare oppervlakte en kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Het perceel is ook langs achter te bereiken.

Extra:
- EPC: 182 kWh/m²
- App: radiatoren op gas
- Bijgebouw: vloerverwarming, warmtepomp met grondboring, videofoon, domotica
- Tuinhuis: technisch lokaal met elektrische boiler
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgo

Contacter