Appartement à vendre

175000€

2 chambres 74 mètres carrés

Immoweb code : 11239598
Immoweb code : 11239598

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
74 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
NOG OP ZOEK NAAR EEN IDEALE INVESTERING OF STARTERS-APPARTEMENT?

Residentie Ceder is zeer centraal gelegen op boogscheut Maria-Hendrikapark, openbaar vervoer, Damiaan ziekenhuis en in de nabijheid van E40. Hier bieden wij twee knap gerenoveerde appartementen aan op eerste en tweede verdieping.

Beide bestaan uit een praktische inkomhal, lichtrijke ruime woonkamer met raampartijen over de volledige breedte, open ingerichte keuken, knusse badkamer met douche en apart toilet.
Zowel badkamer en toilet zijn afgewerkt met een hoogwaardig mortex, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft maar ook duurzaamheid garandeert. Hiernaast beschikken de appartementen nog over twee mooie slaapkamers, waarvan telkens ene rechtstreekse toegang geeft naar het terras.

Deze residentie werd recent gerenoveerd en biedt nog de mogelijkheid tot aankoop autostandplaats of garagebox. De kleinschalige residentie beschikt niet over een lift waardoor de algemene kosten beperkt blijven.
Het appartement op de eerste verdieping is onmiddellijk vrij (niet verhuurd) en appartement op tweede verdieping is er momenteel een lopende huurovereenkomst met mooi rendement.

Contacter