Appartement à vendre

995000€

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 11253367
Immoweb code : 11253367

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
162 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit moderne appartement is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en luxueus verblijf nabij het strand. Het beschikt over een ruim terras met prachtige zichten waar u kunt genieten van de mooie omgeving. Het appartement bevindt zich in een recent gebouw en werd volledig gerenoveerd in 2023, waardoor het instapklaar is. Bovendien is het appartement energiezuinig (energielabel B)!

Het ruime appartement (162 m²) is ingedeeld als volgt: inkomhal, lichtrijke woonkamer die voorzien is van een wondermooi visgraatparket, open, volledig geïnstalleerde keuken met veel kastruimte en toestellen van hoge kwaliteit, 3 volwaardige slaapkamers waarvan één masterbedroom met eigen badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel, berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet en tweede badkamer met luxedouche (voorzien van verschillende functies zoals stoom, muziek, aroma, jets, ...) en lavabomeubel. Rondom het appartement bevindt zich een magnifiek terras van 66 m²!
In het gebouw is een fietsenberging aanwezig. Tevens bestaat de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in het gebouw.

Dit appartement is gelegen in Mariakerke, een rustige wijk van Oostende, maar toch nabij diverse winkels en supermarkten, openbaar vervoer, belangrijke invalswegen, het strand, de Wellington Golf, het zwembad, .enz....
Kortom, een ideale woonst voor gezinnen of koppels die willen genieten van het leven aan de Belgische kust.

Contacter