Appartement à vendre

239000€

2 chambres 76 mètres carrés

Immoweb code : 11278422
Immoweb code : 11278422

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit prachtig onderhouden 2-slaapkamerappartement met een adembenemend lateraal zicht op de Jachthaven, gelegen op een ideale locatie met uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Het centraal treinstation bevindt zich op slechts een steenworp afstand, terwijl ook tram- en bushaltes zich in de directe omgeving bevinden.

Dit charmante woonappartement (bewoonbare opp: 76m²) verwelkomt u met een prachtig afgewerkte woonkamer en een open keuken. Het pand is altijd met zorg onderhouden en biedt voldoende opslagmogelijkheden. De gezellige sfeer wordt versterkt door het laminaat dat door het hele appartement loopt. Geniet van het ingesloten en knusse terras aan de voorzijde, waar u kunt ontspannen terwijl u uitkijkt over de jachthaven.De handig ingerichte inkomhal beschikt over een vestiaire die netjes is weggewerkt in een op maat gemaakte kast. Veiligheidsdeur in stalen frame aanwezig. Een berging met aansluiting voor een wasmachine is aanwezig, evenals een badkamer met ligbad en douchemeubel. De binnenkamer kan dienen als een derde slaapkamer of als ruime berging, terwijl een tweede badkamer met douche ook tot uw beschikking staat.
Aan de rustige achterzijde van het appartement bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, waarvan één is voorzien van ingemaakte kasten en een ingebouwd bed. Met een gunstig EPC en een blanco keuring elektriciteit kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe thuis.

Dit appartement maakt deel uit van een kleine residentie met s

Contacter