Appartement à vendre

265500€

2 chambres

Immoweb code : 11348630
Immoweb code : 11348630

Aperçu

2 chambres
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelijkvloers appartement met terras - rolstoeltoegankelijk en dichtbij het stand . Terras vooraan. Vele vierkante meters tegen zeer interessante prijs !


Kleine residentie met 17 appartementen. Mogelijkheid tot aankoop overdekte parking in volledig overdekt garagecomplex. Met auto in het garagecomplex rijden en boodschappen uitladen vlak voor uw inkomdeur. Iets wat bij regenweer wel interessant kan zijn. Ook mogelijkheid tot aankoop van aparte berging of mogelijkheid tot stallen van de fietsen.


Opgelet : de grond is inbegrepen in de totaal prijs. Het is dus geen erfpacht (u hoeft dus niet jaarlijks de grond te huren via een canon). Geen erfpacht wil ook zeggen door de directe nabijheid van het strand steeds jaarlijkse meerwaarde en overal dichtbij.


Indien eerste en enige woonst koopt kan u bovendien genieten van 6 % ipv 21 % btw . Ook geschikt voor vrij beroep. Fietsruimte eveneens voorzien. Ook zeer energiezuinig bvb ondervloer is voorzien van 12 cm harde isolatie ! Ook isolatie in de vloeren.

Contacter