Appartement à vendre

374000€

1 chambre 60 mètres carrés

Immoweb code : 11353357
Immoweb code : 11353357

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
60 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een ideale investering, een tweede verblijf of een nieuwe woonst te Oostende? Zoek niet verder en ontdek deze topper!

Is de eerste belangrijke factor de locatie? Vink deze vereiste dan maar af! Het appartement is gelegen in de Vlaanderenstraat, een zijstraat van Albert I Promenade.
Een centrale en aangename locatie in het mooie Oostende, vlakbij verschillende faciliteiten en uiteraard ook vlakbij, op maar 50m afstand, van de zee met wandel- en fietspromenade!

Het appartement bevindt zich op de bovenste (8ste) verdieping, goed nieuws voor het uitzicht en nog beter nieuws, want er is ook een lift aanwezig!
Als u het appartement binnenkomt, zal u zien dat u een ruimte binnenkomt met zeer veel natuurlijke lichtinval. Een open inkomhal, keuken, zit- en eethoek uitgerust met een prachtige keramische parkettegel, vernieuwd in 2021. In de inkomhal is een vestiaire en een apart toilet voorzien. De open keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, spoelbak, koelkast met vriesvak en een vaatwasser, kortom een praktische en uitgeruste keuken met ruim werkblad, voldoende kastruimte en aansluitend een mooie en zeer lichtrijke eetplaats met toegang en uitzicht op het ruime terras (16m2) en dit dan ook nog eens met zeezicht!!

Achteraan in het appartement is de slaapkamer met badkamer, vernieuwd in 2021 en uitgerust met ingebouwde kast, aansluiting wasmachine, douche en wastafel.
Vanuit de slaapkamer kan u zich begeven naar het tweede terras, ideaal om te

Contacter