Appartement à vendre

159000€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11394076
Immoweb code : 11394076

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Charmant duplexappartement met 2 slpk te centrum Oostende

Welkom in de bruisende Vaartstraat 25, waar dit charmante duplex appartement op het tweede verdiep u uitnodigt om te genieten van het beste van Oostende. Met zijn ruime indeling, twee slaapkamers en de allure van een goed onderhouden gebouw, biedt dit appartement een unieke kans voor zowel investeerders als bewoners die op zoek zijn naar een instapklare woonst.
Betreed dit prachtige duplex appartement en word verliefd op de ruimtelijkheid en het comfort dat het te bieden heeft. Met twee slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar een stijlvolle thuisbasis in Oostende. De charmante indeling zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect om te ontspannen na een lange dag aan de kust.
Dit appartement is niet alleen een genot om in te wonen, maar biedt ook een aantrekkelijk rendement voor investeerders. Momenteel verhuurd, biedt het een stabiele inkomstenstroom voor de nieuwe eigenaar, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een slimme investering in vastgoed.
Gelegen in het hart van Oostende, bevindt dit appartement zich op een steenworp afstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Van winkels tot restaurants tot culturele attracties, alles is binnen handbereik, waardoor het leven in de Vaartstraat 25 een waar genot is.
Mis deze unieke kans niet om te investeren in een prachtig duplex appartement in een van de meest levendige buurten van Oostende. Neem vandaag nog contact met ons…

Contacter