Appartement à vendre

375000€

4 chambres

Immoweb code : 11408335
Immoweb code : 11408335

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het centrum van Ruddervoorde is deze kleinschalige residentie gelegen met verschillende andere winkels, diensten en openbaar vervoer op wandelafstand. Het pand is gelegen langs de hoofdweg van Ruddervoorde en biedt een vlotte toegang tot verbindingswegen.

Het gebouw bestaat uit drie verhuurde entiteiten, zijnde een handelspand en twee appartementen. Achteraan het gebouw is er een gemeenschappelijke tuin waar de huurders gebruik van kunnen maken.
Handelspand (77m²):
De handelsruimte op de gelijkvloers verdieping beschikt over een ruime etalage met veel voorbijgangers, een commerciële ruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 65 m² die momenteel ingericht is als kledingwinkel, een berging en een sanitaire ruimte met toilet. Het pand wordt verwarmd op stookolie.
EPC: 2563702-KNR-2 – Label C

Appartement 1 (97m²):
Op de eerste verdieping gelegen, bestaande uit een inkomhal, een gastentoilet, een ruime leefruimte met schouw, een ingerichte keuken met aansluitend balkon, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een berging. Het appartement wordt elektrisch verwarmd en beschikt over een privatieve tuinberging.
EPC: UC 1358689 – Label C

Appartement 2 (90 m²):
Het dakappartement, bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet, een leefruimte, een ingerichte keuken, twee slaapkamers, een badkamer met bad en een berging. Het appartement wordt elektrisch verwarmd en beschikt over een privatieve tuinberging.
EPC: UC 1460259 – Label F

Meer informatie & een bezoek kan u v

Contacter