Appartement à vendre

3 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 9766903
Immoweb code : 9766903

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer ruim en lichtrijk appartement gelegen in residentie "Ter Linde", met zicht op de kerk van Oostkamp en het Sint-Pietersplein. Het appartement profiteert van een waaier aan voordelen zoals z'n absolute toplocatie, uitstekende zuid oriëntatie, prachtig uitzicht vanuit de leefruimtes en het terras, mooie woonvolumes, vlotte bereikbaarheid, etc.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw bestaande uit een commercieel gelijkvloers en 10 appartementen (drie per verdieping + technisch verdiep) en geniet van volgende indeling:

- ruime inkomhal met gastentoilet en berging voor vestiaire, luchtige keuken ingericht met toestellen en ruime voorraadberging aansluitend, zeer ruime zuid georiënteerde leefruimte(breedte straatkant ca. 7,65 m) met toegang tot het terras met buitenberging, nachthal, wasplaats, badkamer, drie slaapkamers.

De ligging van het appartement is een absolute troef! Zo zijn de vele verschillende kleinhandelszaken die Oostkamp rijk is op slechts enkele minuutjes wandelen. Aansluiting met het openbaar vervoer richting Brugge of Zwevezele - Tielt is op een tiental meter van het appartement gelegen. Verder zijn er verschillende parkeerplaatsen voorzien via de omliggende pleinen en straten (Sint-Pietersplein, Gemeenteplein, Pastorieplein).

Troeven: goede oriëntatie | absolute toplocatie | mooie woonoppervlaktes | drie slaapkamers | nabij verbindingswegen

Contacter