Appartement à vendre

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 9389754
Immoweb code : 9389754

Aperçu

2 chambres
95 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Green C, dat is groen en ruimte in het hart van dé badstad Oostende. Een heerlijke groene woonoase met natuur en bomen voor de deur, waar kinderen veilig kunnen spelen en auto’s de rust niet verstoren. Op enkele minuten wandelen ben je aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, de winkels en de haven.
In totaal verrijzen hier – verspreid over 4 fasen – 185 betaalbare woonunits op een groen, autovrij woonerf. Green C is groen en dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte met veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm. Kortom, een echte oase in de stad.
The Cube (tweede fase) is dankzij zijn terracottakleurige gevelsteen & sterk staaltje architectuuhét herkenningspunt binnen Green C. The Cube is opgebouwd uit 7 bouwlagen en omvat 27 appartementen. Naast een ruime keuze aan tweeslaapkamerappartementen, bevinden er zich op de hogere verdiepingen ook 3 éénslaapkamerappartementen. Elke woonunit beschikt bovendien over een eigen terras. De leefoppervlaktes variëren hier tussen 76m² en 110m².
Er is ook de mogelijkheid om een staanplaats aan te kopen naast het project.

Ce bien fait partie du projet Green C - The Cube

Contacter