Appartement à vendre

210000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 10882115
Immoweb code : 10882115

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement nabij centrum Oudenaarde

Désolé il n'y a pas de traduction française. Oudenaarde: TOPPER! Prachtig gerenoveerd 2-slaapkamer appartement vlakbij het station

Dit is de droomwoning waar je op hebt gewacht! Een schitterend gerenoveerd 2-slaapkamer appartement gelegen in de nabijheid van het station van Oudenaarde. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhall met een handige vestiaire, waardoor je gasten stijlvol ontvangt.

Het appartement biedt een moderne leefomgeving met een weldoordachte indeling. De aparte toiletruimte zorgt voor extra privacy, terwijl de badkamer is uitgerust met een lavabo en een ontspannend bad – de perfecte plek om de drukte van de dag achter je te laten. Daarnaast is er ook een handige bergruimte voor al je opslagbehoeften.

De twee comfortabele slaapkamers zijn ideaal voor een goede nachtrust, en de lichtrijke leefruimte vormt het hart van het appartement. Hier geniet je van gezellig samenzijn en een overvloed aan natuurlijk licht. De volledig ingerichte keuken maakt koken tot een waar genot en biedt alle nodige voorzieningen.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen, want bij dit appartement hoort een parkeerplaats in de garage. Daarnaast is er een kelderberging voor extra opslagmogelijkheden en een fietsenstalling voor het gemakkelijk stallen van je fiets.

Dit is een unieke kans om te wonen op een toplocatie met alle comfort die je je maar kunt wensen. Aarzel niet en maak snel een afspraak v

Contacter