Appartement à vendre

Faire offre à partir de 174000€

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 11359600
Immoweb code : 11359600

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim 2 slpkmr Appartement Overmere-Donk!

Stap binnen bij Donklaan 188, waar ruimte, comfort en locatie samenkomen om jouw volgende vastgoedinvestering te zijn Of je nu een investeerder bent op zoek naar rendement of een toekomstige bewoner die op zoek is naar een eigen stek, deze woning biedt een ongeëvenaarde kans.
Gelegen op een steenworp afstand van het betoverende Donkmeer en op wandelafstand van het Provinciaal Domein Nieuwdonk, geniet dit appartement van een adembenemende omgeving die uitnodigt tot ontspanning en recreatie te midden van natuurlijke pracht.
Met een royaal vloeroppervlak van 96 m² is er voldoende ruimte om je eigen stempel te drukken. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, ideaal voor gezinsleven of gastenverblijf. Ook zijn er 2 handige bergingen voor extra opslag, wat bijdraagt aan de leefbaarheid en organisatie van de ruimte.
-Aparte grote keuken
-Geen lift, dus lage syndicale kosten
-EPC 216 = C (geen kosten te voorzien, gemoedsrust dus)
-Besparing indien enige eigen woning (3 % registratierechten – 2800 € bescheiden woning = ongeveer 2500€ registratie)
-Ook het ondergelegen appartement kan het uwe worden, meer info op www.immosafe.be

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar jouw droom? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Mis deze unieke kans niet om te investeren in comfortabel wonen op een toplocatie! Mail Dries@

Contacter