Appartement à vendre

* 199000€

1 chambre 57 mètres carrés

Immoweb code : 10938318
Immoweb code : 10938318
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
57 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
www.woneninwado.be

Binnenkort realiseren Custombuild en Van Roey Vastgoed een prachtig project van meer dan 2,5 hectare in een groene woon-oase midden in het centrum van Pelt, op wandelafstand van de Oude Markt, tussen de Dorpsstraat, Peltanusstraat en Ambachtsstraat.En ook midden in het groen.

Wado ligt in een groene oase tussen bloemenweides, collectieve binnentuinen, private moestuinen, ecologische speelzones, wadi’s en een wandelparcours doorheen publieke parktuinen.

In verschillende bouwfases maken de historische klasdeuren van Vakschool TIO plaats voor fonkelnieuwe voordeuren van energiezuinige appartementen, penthouses, eengezinswoningen, urban villa's en handelsruimtes.Elke woonunit beschikt over ruime lichtrijke leefruimtes met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Extra buitenruimte met adembenemend groenzicht? Dan kies je voor een tuin of privéterras. In bepaalde appartementen kan je zelfs bij koude weersomstandigheden genieten van de zon op je 4-seizoenen terras dankzij glazen schuifwanden. Zo blijf je lekker warm en droog, ook op winterdagen.

Alle gebouwen zijn bijna-energieneutraal met E-peil 30 of lager.

Dankzij duurzame technieken, zoals een warmtepomp en zuinige vloerverwarming, verbruiken BEN-gebouwen bijna geen energie. Extra besparen? Dan kies je voor zonnepanelen.

Verken Wado in 3D via een virtuele rondleiding
op www.woneninwado.be

Maak een afspraak
011 49 54 04 I [email protected]

Ce bien fait partie du projet Woonsite Wado

Contacter