Appartement à vendre

* 387500€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 11192707
Immoweb code : 11192707
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LANCERING NIEUWBOUWPROJECT DE ZEVENSTER TE RETIE CENTRUM
Een nieuwe, energiezuinige realisatie in het centrum van Retie

Gelegen aan de Markt en het gemeentepark van Retie heeft De Zevenster een optimale ligging in het centrum.
De ideale bereikbaarheid, vlakbij openbaar vervoer, winkels en park op effectieve wandelafstand zijn enkele troeven van deze realisatie.
De nieuwe Fase 2 binnen het project bestaat uit 15 appartementen, 2 handelspanden en 3 woningen dewelke verdeeld werden over drie gebouwen wat een aangenaam en kleinschalig gevoel geeft: ‘De Brouwerij’ grenst aan het groene binnengebied van het project, De ‘Limonat’ grenst aan het gemeentepark en ‘De Ster’ ligt langs de Kerkhofstraat.
Aan de binnenzijde (tussen de Brouwerij – Limonat en De Ster) wordt een gemeenschappelijke binnentuin aangelegd die de groene long binnen het project vormt. Deze rustzone/binnentuin kan gebruikt worden door de eigenaars.
De oppervlaktes variëren van 71 m² tot 132 m², allen met een ruim privatief terras voor wie maximaal wil genieten van comfort zowel binnen als buiten. Alle appartementen zijn optimaal voorzien van ruimte en licht dankzij de grote raampartijen en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers.
"De Zevenster" is gelegen in het bruisende centrum van Retie.
Bent u op zoek naar een nieuwbouw BEN-appartement dat luxueus is afgewerkt met kwalitatieve materialen, dan is dit project zeker interessant.
U kiest natuurlijk de volledige afwerking mee in samenspraak met de klantenbegeleider en de

Contacter