Appartement à vendre

1 chambre 86 mètres carrés

Immoweb code : 10684525
Immoweb code : 10684525

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit netjes verzorgde appartement met een bewoonbare oppervlakte van 86 m² (bron: epc, excl garage en kelder) is gelegen op de gelijkvloerse verdieping in residentie Molenhof, langs de Molenweg in Vlijtingen, deelgemeente van Riemst.
In deze kleinschalige residentie heerst een bijzonder gemoedelijke sfeer, zodat het hier aangenaam is om wonen en men zich hier snel zal kunnen thuisvoelen. De ligging in de Molenweg is zeer rustig te noemen, doch vindt men de voornaamste zaken die men dagelijks nodig heeft vlakbij, zoals de supermarkt, de apotheek, de bakker, de basisschool,.. Op een tiental minuutjes komt men al in het centrum van Tongeren en Bilzen. Het centrum van Maastricht ligt op ongeveer een kwartiertje rijden.

Dit eigendom is in zeer nette staat van onderhoud en technisch perfect in orde, zodat de koper hier al snel kan inhuizen zonder dat dringende kosten aan de orde zijn.

Indeling:
inkomhal, ruime woonkamer onderverdeeld met zit- en eethoek, berging of bureeltje, aparte keuken, ruime slaapkamer, verzorgde badkamer met douche, meubel en toilet. Een zeer handig pluspunt van dit appartement is de rechtstreekse toegang vanuit het appartement naar de ruime privékelder met voorzieningen voor wasplaats, met van hieruit rechtstreekse toegang tot de ruime inpandige individuele garage, bereikbaar langs de achterzijde van het gebouw. Deze indeling geeft bijna een vergelijkbaar comfort als dat van een volledige woning.

Enkele technische kenmerken:
EPC: 250 kWh/m² pj - label

Contacter