Appartement à vendre

299900€

2 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 11333554
Immoweb code : 11333554

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Lichtrijk 2 slaapkamer appartement, in het centrum
Nieuw instapklaar appartement in het centrum van Rijkevorsel is een oase van licht (zuidelijke oriëntatie) en ruimte, met een bewoonbare oppervlakte van 122 m². De woning omvat een inkomhal, apart toilet, berging, badkamer met dubbele lavabo, bad en douche, een gezellige zithoek, eethoek, en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een dressing met potentieel voor een derde slaapkamer, en een heerlijk terras voor ontspanning. Plus, er is zelfs een zolder van 50 m² voor extra opslagruimte of om nog (slaap)kamer(s) te maken. Dit appartement is in uitstekende staat en beschikt over airconditioning. Een privé berging in de kelder biedt extra opslagruimte, en er is een auto staanplaats. Met een energielabel B en een gunstige ligging in Rijkevorsel, is dit een ideale plek om te wonen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek om de prachtige lichtinval en ruimte van dit appartement zelf te ervaren.
Bijzonderheden : elektra comform, Energielabel B, geen asbest aanwezig !, cv. individueel op gas, aluminium ramen met dubb. beglazing.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter