Appartement à vendre

270000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11333564
Immoweb code : 11333564

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. E-peil B! Een appartement van ca 90 m² met veel lichtinval, 2 slpks. en een overdekte parkeerplaats in de verkooppprijs inbegrepen - 1e verdieping


Ligging: Dit appartement geniet van een uitstekende locatie in de nabijheid van het centrum van Rijkevorsel. Alle essentiële voorzieningen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Daarnaast bevindt het winkelcentrum Breebos zich in de nabije omgeving en is het eenvoudig te bereiken per auto of fiets.


Indeling: Via de trap bereik je het appartement op de eerste verdieping. De inkomhal geeft toegang tot twee slaapkamers waarvan 1 zeer ruime, de badkamer is uitgerust met een ligbad/douche en een dubbele wastafel, de leefruimte met een terras / balkon met open keuken, een apart toilet en een bergplaats/wasplaats. De keuken is in 2022 vernieuwd en is uitgerust met hoogwaardige toestellen zoals een Amerikaanse koelkast, combi oven, stoomoven, inductie kookplaat dampkap en een vaatwasser.


Bijzonderheden: Overdekte staanplaats is inbegrepen, cv. in 2018 vernieuwd, terras is zuid geörienteerd en vooraan zijn er diverse vrije staanplaatsen, geen parkeerproblemen. Geen lift, lage gem.kosten ca. € 60 pm.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter