Appartement à vendre

439000€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11290009
Immoweb code : 11290009

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 3
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan makkelijk uw bezoek in via onze digitale agenda.

Dit nieuwbouwappartement, gebouwd in 2020, bevindt zich op het hoogste dakverdiep, waardoor u geniet van een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Bij het betreden van het appartement, wordt u verwelkomd door een moderne trappenhal die leidt naar de lift, die rechtstreeks uitkomt in uw eigen privéruimte.

De keuken, nauwelijks gebruikt, straalt luxe uit en is voorzien van state-of-the-art apparatuur. De ruime leefruimte beschikt over een handige berging met technische installaties en twee royale terrassen.

In het slaapgedeelte vindt u twee comfortabele slaapkamers en een ruime badkamer, compleet met alle moderne gemakken. Ook is er een apart gastentoilet in de hal.

Met vloerverwarming, conform elektriciteit, zonnepanelen en een geavanceerd ventilatiesysteem, bent u verzekerd van een energiezuinige en duurzame leefomgeving. Het gunstige Energieprestatiecertificaat (EPC) is al in lijn met de normen voor 2050, waardoor u met een gerust hart de toekomst tegemoet kunt zien.

Als kers op de taart beschikt het appartement ook over een handige parkeerplaats, gelegen vlak bij de ingang, en een extra berging voor al uw opslagbehoeften.


Contacter