Appartement à vendre

299000€

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11150169
Immoweb code : 11150169

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Midden in het centrum van Schoten vind je dit ruime, gezellige appartement. Je zit hier op een boogscheut van gezellige winkels, terrasjes, supermarkten, scholen, openbaar vervoer en een parkje.

Het appartement is recent gerenoveerd (2021) en conform aan alle huidige wetgeving. Bovendien werd in 2023 een nieuwe gascondensatieketel geplaatst.

Het volledige appartement is voorzien van keramische tegels: parketlook in alle droge ruimtes zorgt voor een warme uitstraling. In de badkamer en het toilet werd gekozen voor een moderne lichte tegel.

Grote ramen aan zowel voor als achtergevel zorgen voor veel lichtinval. Hier vind je ook telkens een klein maar gezellig balkonnetje waar het in de zomer aangenaam vertoeven is voor een aperitiefje.

Bij de renovatie werden ook keuken en badkamer volledig aangepakt.
De keuken is zeer mooi uitgerust zodat elke hobbykok zich hier kan uitleven. De witte keuken met composiet werkblad beschikt over:
• Groot inductievuur;
• Heteluchtoven en combi-oven;
• Ruime ijskast en diepvries;
• Afwasmachine.

De rustgevende badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. Dankzij het badkamermeubel met schuiven en spiegelkast is er ook voldoende opbergruimte. Ook een handdoekdroger is aanwezig.

Nog enkele praktische weetjes:

• Er is de mogelijkheid tot overname van huurcontract voor een garage in de buurt (Edisonplein).
• Het is een kleinschalig gebouw met fijne buren.

Contacter