Appartement à vendre

299000€

2 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 11367999
Immoweb code : 11367999

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
103 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een instapklaar appartement en is een buitenruimte ook belangrijk voor u? Bekijk dan zeker deze publicatie en laat uw kans niet liggen!

Deze opportuniteit is gelegen in Sint-Amandsberg, vlakbij Dampoort, openbaar vervoer, invalswegen en verschillende faciliteiten. Kortom een centrale locatie!
Locatie klinkt reeds ideaal, maar wenst u na de aankoop onmiddellijk te verhuizen? Ook dit is mogelijk! Het appartement staat volledig in orde, uiteraard kan u alles nog meer naar uw zin zetten of moderniseren.

Een ander groot voordeel is de praktische indeling. Via de lift of trap kan u zich begeven naar de derde verdieping van het gebouw, de verdieping waar we deze topper kunnen ontdekken.
U komt binnen in een aparte en centrale inkomhal, die toegang verleent naar de verschillende ruimtes. Eerst en vooral is er de ruime en zeer lichtrijke leefruimte met rechtstreekse toegang naar de keuken. Naast de keuken zijn er ook twee praktische opbergplaatsen voorzien. Verder is er dan de badkamer en het apart toilet en achteraan is er niet één, maar zijn er twee slaapkamers!

Ideaal, maar waar blijft de buitenruimte? Wel, goed nieuws! Het appartement beschikt over twee privé-terrassen! Ideaal voor de zonnekloppers, want zo kan u gedurende heel de dag genieten van het zonnetje. En dan nog beter nieuws, want er is ook een ruime, prachtige en groene gemeenschappelijke tuin!

Ideaal? Het wordt nog beter, beneden is er nog een extra bergruimte voorzien en last but not least is er

Contacter