Appartement à vendre

189000€

3 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11343614
Immoweb code : 11343614

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

3-slaapkamer appartement te Sint-Gillis bij Dendermonde

Désolé il n'y a pas de traduction française. 3-slaapkamer appartement te Sint-Gillis bij Dendermonde

3-slaapkamer appartement te Sint-Gillis bij Dendermonde

Deze eigendom is op enkele minuten verwijderd van het centrum, vlakbij winkels (AD, Delhaize) en openbaar vervoer.
Dit appartement is opgetrokken en gebouwd in het jaar 1964 en deels gerenoveerd in 2022-2023. Het appartemet heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 90m². Dit appartement biedt een comfortabele leefruimte en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename woonomgeving.
Als Indeling: Het appartement beschikt over een ruime leefkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Buiten is er ook nog een terras van 21m².
De verwarming is voorzien op CV op aardgas met een condensatie ketel (CE,HR-top energieklasse A '2022') | nieuwe ramen in PVC met dubbel HR-glas | | Dit appartement heeft een mooie energiewaarde heeft verkregen van 123 Kwh/m² jaar en een LABEL B waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht het appartement
Aankoop reeds mogelijk met 3% registratierechten voor eigen bewoning of wie opzoek is naar een opbrengst eigendom met een netto huur rendement van + 3.50 % (mogelijke huurwaarde 750 euro per maand).Breng zelf uw bod uit op dit appartement, U kan uw bod doen via onze website online !
Bent U op zoek naar een centraal gelegen appartement dan is dit appartement wel iets voor U ! Wees er snel bij voor het te laat is - BOEK vanda

Contacter