Appartement à vendre

2 chambres 107 mètres carrés

Immoweb code : 10420626
Immoweb code : 10420626

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
107 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtig gelegen appartement in een oase van rust met 2 terrassen en een ondergrondse staanplaats in Sint-Niklaas? Gevonden!

De goede, centrale ligging nabij invalswegen en het centrum van Sint-Niklaas, de lichtrijke woonkamer, de ruime slaapkamers, de terrassen en de ondergrondse staanplaats zijn slechts enkele van de sterke punten!

Indeling:
- 1steV: de inkomhal (3m²) met apart toilet geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte (62m²) met eetplaats en open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen. Verder vind je eveneens het gezellige terras (23m²). Je hebt een prachtig uitzicht en je kan hier helemaal tot rust komen.Als je verder doorloopt, kom je in de nachthal met toegang tot de berging (3m²) met aansluiting voor wasmachine/ droogkast en de badkamer (5m²) met douche, ligbad en een lavabo in meubel. Tenslotte beschikt het appartement eveneens over 2 ruime slaapkamers (16-12m²) met terras (14m²) met opnieuw een mooi uitzicht dat je het drukke leven even helemaal doet vergeten.

In de kelder bevinden er zich 2 bergingen en een ruime ondergrondse parking die mee aan te kopen zijn aan €30.000.

Maak snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen!

Contacter