Appartement à vendre

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 10688123
Immoweb code : 10688123

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 9

Description

Appartement À Vendre

Dit lichtrijk hoekappartement werd in 2010 kwalitatief gerenoveerd, het is gelegen op de 9e verdieping waardoor u een zeer open zicht heeft.

Het appartement heeft een uitstekende ligging vlakbij het Waasland Shopping Center en op een boogscheut van de grote Markt en het stadspark van Sint-Niklaas.

De indeling van het appartement is als volgt: de ruime inkomhal beschikt over verschillende ingemaakte kasten. Via een dubbele glazen deur heeft u toegang tot de leefruimte. De leefruimte is lichtrijk door de grote raampartijen, deze geven uit op 2 terrassen. De keuken is open en voorzien van alle toestellen (oven, microgolfoven, ingemaakte ijskast inductiekookplaat), tevens is deze afgewerkt met een composieten werkblad.

Het volledige appartement werd afgewerkt met een keramische tegel. Een van de twee slaapkamers geeft uit op het terras met mooi, open zicht. De badkamer werd volledig vernieuwd en beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en enkele lavabo met badkamermeubel. Daarnaast is er ook een berging aanwezig met aansluiting voor wasmachine en droogkast.


Verder vind je in de kelderverdieping een private berging die bij het appartement hoort. Een dubbele autostaanplaats (9 m x 2 m 60) kan mee aangekocht worden voor € 25.000.


Had je graag een bezoek ingepland? Maak dan een afspraak via [email protected] of bel 03/283 85 85.

We will guide you home!

Contacter